Entrada Espurna

L'Espurna

L'autèntica cuina a la brasa al cor de Reus, on la tradició i la qualitat es troben en cada plat

Els Nostres Valors

Els valors professionals que el xef Antoni Suazo ha desenvolupat en restaurants d'alta cuina i que ara aplica a Espurna

Experiència Gastronòmica

Més de 8 anys d'experiència en restaurants d'alta cuina, des de Xavier Pellicer fins a Nandu Jubany, aplicant tècniques professionals a la cuina tradicional.

Control de Qualitat

Rigurós control d'APPCC, al·lergens, temperatures i escandalls, garantint la màxima seguretat alimentària i qualitat en cada plat.

Creativitat Culinària

Creació constant de nous plats i menús, innovant en la cuina tradicional amb tècniques modernes i presentacions úniques.

Lideratge i Formació

Formació contínua de l'equip en bones pràctiques, control d'al·lergens i tècniques culinàries, creant un ambient d'excel·lència professional.

El Nostre Equip

Les persones que fan possible la màgia d'Espurna cada dia

Antoni Suazo

Gerent i Xef

Líder de l'equip, mestre de la brasa i responsable de la gestió diària del restaurant.

Marc Mestres

Xef de Cuina

Al capdavant dels fogons, responsable de la qualitat dels nostres plats. Especialista en pastisseria, és també la mà dolça de l'Espurna.

Ivan Sola

Cambrer i Sommelier

Responsable del servei de sala i atenció al client, expert en maridatges i especialista en vins

Forma part de la nostra història

Vine a descobrir per què Espurna és més que un restaurant, és una tradició