L'Espurna
L'autèntica cuina a la brasa al cor de Reus, on la tradició i la qualitat es troben en cada plat
Els Nostres Valors
Els valors professionals que el xef Antoni Suazo ha desenvolupat en restaurants d'alta cuina i que ara aplica a Espurna
Experiència Gastronòmica
Més de 8 anys d'experiència en restaurants d'alta cuina, des de Xavier Pellicer fins a Nandu Jubany, aplicant tècniques professionals a la cuina tradicional.
Control de Qualitat
Rigurós control d'APPCC, al·lergens, temperatures i escandalls, garantint la màxima seguretat alimentària i qualitat en cada plat.
Creativitat Culinària
Creació constant de nous plats i menús, innovant en la cuina tradicional amb tècniques modernes i presentacions úniques.
Lideratge i Formació
Formació contínua de l'equip en bones pràctiques, control d'al·lergens i tècniques culinàries, creant un ambient d'excel·lència professional.
El Nostre Equip
Les persones que fan possible la màgia d'Espurna cada dia
Antoni Suazo
Gerent i Xef
Líder de l'equip, mestre de la brasa i responsable de la gestió diària del restaurant.
Marc Mestres
Xef de Cuina
Al capdavant dels fogons, responsable de la qualitat dels nostres plats. Especialista en pastisseria, és també la mà dolça de l'Espurna.
Ivan Sola
Cambrer i Sommelier
Responsable del servei de sala i atenció al client, expert en maridatges i especialista en vins
Forma part de la nostra història
Vine a descobrir per què Espurna és més que un restaurant, és una tradició